04 травня 2024, субота

На Кіровоградщині протягом минулого року зафіксували 187 повідомлень про корупцію

Протягом минулого року на антикорупційний сервіс ДФС України «Пульс» звернулися 187 заявників. Всі звернення, направлені до сервісу були розглянуті вчасно та в повному обсязі, заявники проінформовані про прийняті рішення та вжиті заходи. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУ ДФС України в Кіровоградській області.
 
За допомогою сервісу проблеми, які виникли при поданні електронної звітності та реєстрації податкових накладних вирішили 44,4 відс. платників податків. З питань організації роботи ДФС та її територіальних органів надійшло 35,8 відс. звернень на «Пульс». Реєстрації платником ПДВ стосувалося – 9,1 відс. звернень, перевірок суб’єктів господарювання – 4,8 відсотків. Про корупційні дії працівників фіскальної служби повідомили 2,7 відс. заявників. 
Головний принцип роботи сервісу «Пульс» – зворотній зв’язок та оперативне вирішення проблемних питань платників. Ефектом такого зворотного зв’язку стає покращення сервісного супроводу підприємництва регіону. Працівники Державної фіскальної служби України не тільки приймають повідомлення від громадян, а й інформують заявників про результати розгляду звернень та вжиті заходи. 
Нагадаємо, що оперативно вирішити суперечливі питання, які виникають у сфері адміністрування податків та під час здійснення митного контролю та митного оформлення можна за телефоном (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово. 
 
На Кіровоградщині протягом минулого року зафіксували 187 повідомлень про корупцію
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований