25 квітня 2024, четвер

Супрун прокоментувала скандал із поновленням на посаді лікарки, яка відмовила у пільгах АТОвцю з Кропивницького

В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун на своїй сторінці у соцмережі прокоментувала інформацію щодо ситуації в Національному інституті раку, передає «Златопіль».
Згідно з інформацією, Ганну Губареву, співробітницю інституту, яка відмовила ветерану АТО у пільговому лікуванні, вдруге звільнили.
"Одразу після викриття інциденту Губаревої з ветераном, її звільнили з обох посад, які вона на той час займала – лікаря та наукового співробітника. Але з 17.07.2018 року по 31.08.2018 року її було поновлено на науковій посаді, щоб дати змогу завершити наукову діяльність. 
З нею розірвали цей контракт достроково, – повідомила Уляна Супрун. – Обурена тим фактом, що її взяли повторно, сподіваючись, що ніхто не помітить, і звільнили вдруге у результаті скандалу! Крім того, з 2008 року Губарева була членом незалежної локальної етичної комісії інституту, де і залишилася навіть після звільнення з посади лікаря. При тому, що звільнено її було якраз за неетичну поведінку".
Супрун вважає таку кадрову політику керівництва закладу неприпустимою. Вона подякувала громадськості та медіа, що звернули увагу на ситуацію.
Додамо, що у червні розгорівся скандал через те, що онкохворого спецпризначенця з Кропивницького Віталія Драгана відмовилися забезпечити пільговим лікуванням у Національному інституті раку. Крім того, Ганна Губарева образила чоловіка, назвавши його «вбивцею братнього народу».

Фото: www.dopomoga-cv.gov.ua

 

Супрун прокоментувала скандал із поновленням на посаді лікарки, яка відмовила у пільгах АТОвцю з Кропивницького
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований