19 квітня 2024, п’ятниця

Кіровоградські підприємці відправили будівельні матеріали на відбудову Маріуполя

Як повідомляє кореспондент Златопіля, завантажили будівельні матеріали сьогодні зранку. Серед матеріалів цемент, технічна плівка різної ширини, цвяхи шиферні, та рубероїд. 22 тонни будматеріалів, на суму 58 тис. 879 грн сьогодні вирушать до місця призначення. Закупівлю здійснювали через благодійних фонд. Вантажівка з будматеріалами до Маріуполя вирушить вже сьогодні. Вантаж до місця призначення супроводжуватимуть рятувальники. Це вже друге відправлення вантажу кіровоградцями на Маріуполь. 
 
Раніше, 26 січня, голова кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко заявив про те, що кіровоградські підприємці допоможуть матеріалами відбудувати пошкоджені обстрілами дитячі садки і школи в Маріуполі. 
За його словами зранку у нього була нарада з керівниками таких підприємств як “Креатив”, “Радій”, “Ятрань”, “Украгроком”, “Ласка”, на якій вирішили на базі благодійного фонду підтримки військслужбовців сформувати до півмільйона грн для закупівлі необхідних будівельних матеріалів, щоб допомогти мешканцям Маріуполя відновити дитячі садки і школи. 
“Сьогодні, максимум – завтра кошти надійдуть на рахунки”, – сказав чиновник.
Кіровоградські підприємці відправили будівельні матеріали на відбудову Маріуполя
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований