28 березня 2024, четвер

У депутата, який морив голодом свого малолітнього сина на Кіровоградщині, планують відібрати мандат

У депутата Новоукраїнської районної ради Олександра Мольченка, який морив голодом свого чотирирічного сина, планують відібрати мандат.
Про це повідомив голова Кіровоградської територіальної організації «Радикальної партії Ляшка» Михайло Бевзенко, передає Златопіль.
«Готуються документи, щоб прибрати його з фракції Новоукраїнки, також йде робота над тим, щоб позбавити Мольченка депутатського мандату. В межах своїх можливостей ми плануємо допомагати дітям, а для батька добиватися справедливого покарання», – сказав він.
Крім того, у РПЛ відхрещуються від того, що Мольченко є членом партії.
«У 2015 році була квота, що людина, яка йде на вибори, має обов’язково йти від партії. Мольченко обрав Радикальну партію, але він не є її членом», – сказав Бевзенко.
Нагадаємо, наприкінці минулого тижня у Новоукраїнці зчинився скандал – правоохоронці, соціальні служби та медики Новоукраїнки через судову санкцію забрали з сім’ї Мольченка його сина. У чотири роки хлопчик важив сім кілограмів і був дуже виснаженим.
 

Як повідомили в ГУ НП в області, правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст.166 ККУ – (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) ККУ. Проводиться досудове слідство. Санкція ст. 166 КК України передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

У депутата, який морив голодом свого малолітнього сина на Кіровоградщині, планують відібрати мандат
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований