04 травня 2024, субота

У Кропивницькому активіст збирається жити біля юстиції, поки його не почують (ФОТО)

Пішла четверта доба, як у Кропивницькому громадський активіст Олександр Боршуляк у різні способи висловлює незгоду з рішенням стягнути з нього борг через продаж майна, що належить чоловікові, на аукціоні, повідомляє кореспондент «Златополя».
Активіст говорить, що четвертий день не вживає їжі, а лише п’є воду. Він вже ночував у приміщенні Кіровоградського районного відділу державної виконавчої служби, блокував роботу держвиконавців, а тепер збирається жити біля будівлі, в якій розміщується обласна юстиція.
«Це акт громадянського супротиву прямої дії, я вважаю це законним. Єдине, я прошу, щоб вночі мене якось оберігали, бо не виключаю, що можуть бути провокації – підкинуть мені якусь гільзу, або наркоту», – сказав Олександр Боршуляк. – Я голодую фактично з 13-го числа, в мене упав гемоглобін, приїжджає «швидка», вимірює цукор і гемоглобін, які показують, що дійсно людина нічого не їсть, але я з цього місця не зійду».
Державна виконавча служба повинна стягнути з Олександра Боршуляка близько 300 тисяч гривень боргу на користь ДП «Санаторно-курортний реабілітаційний центр «Слов’янський курорт» Міністерства охорони здоров’я України. Наразі арештоване майно, яке знаходиться у власності боржника. Комплекс будівель у селищі Новому виставили на аукціон для його подальшої реалізації. За умови успішного проведення торгів виручені кошти спрямують на часткову ліквідацію заборгованості. Натомість активіст вимагає зняти об’єкт з аукціону і наполягає на тому, що немає боргів, а рішення суду є неправомірним.

 

У Кропивницькому активіст збирається жити біля юстиції, поки його не почують (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований