16 квітня 2024, вівторок

На Кіровоградщині заарештували 15-річного крадія

Прогятом доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 355 заяв і повідомлень громадян, з них 69 з ознаками кримінальних правопорушень. Про це Златополю повідомили у СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.
 
До Новомиргородського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся місцевий житель. Попередньо встановлено, що 24-річний раніше судимий житель районного центру викрав з домоволодіння потерпілого банківську картку, з якої в подальшому зняв кілька тисяч гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
 
До Долинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя одного з сіл про те, що в його магазин проникла стороння особа. На місці події правоохоронці виявили 15-річного місцевого жителя, який намагався викрасти з приміщення продукти харчування та гроші, але його застали «на гарячому» охоронці магазину. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
 
На Кіровоградщині заарештували 15-річного крадія
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований