29 березня 2024, п’ятниця

Кіровоград: бібліотека Чижевського запрошує (анонс)

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує відвідати такі заходи:
 
2 лютого о 15.00 в обласній бібліотеці ім. Дмитра Чижевського  відбудеться урочиста церемонія вручення обласної літературної премії ім. Євгена Маланюка.  Голова журі премії відзначить кращих у 2014 році поетесу, письменника та літературознавця Кіровоградщини.  На урочисту презентацію запрошуються краєзнавці, творча інтелігенція міста, читачі бібліотеки, бібліотекарі та всі бажаючі.
3 лютого о 15.00 відбудеться майстер-клас для всіх бажаючих з навчання плетіння шкарпеток у рамках благочинної бібліотечної акції «Подаруй тепло захиснику Батьківщини: в’яжемо шкарпетки разом». Нам дуже потрібна допомога у плетінні теплих речей для солдатів української армії. В ці холодні зимові дні  наша турбота допоможе  захисникам країни  вистояти і повернутися додому з перемогою. Шановні кіровоградки, мами, бабусі, запрошуємо  до відділу документів з економічних, технічних і природничих наук (ІІ поверх), плести можна у бібліотеці, або взяти додому нитки і принести шкарпетки та інші в’язані речі. Сподіваємося на вашу небайдужість!   
4 лютого з 17.00 до 19.00 у відділі обслуговування користувачів відбудеться Презентація польських освітніх програм (спільно з  Міжнародним освітнім агентством «Погляд-Next» , запрошуємо молодь, старшокласників міста, їх батьків.
5 лютого о 17:20 в Центрі європейської інформації обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І. Чижевського (вул. Велика Перспективна, 24, ІІІ поверх) відбудеться зустріч керівника відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні Юргіса Вілчінскаса та радника з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні Вікторії Давидової з представниками молодіжних об’єднань та студентами  Кіровоградської області. 
4 лютого о 15.00 кіноклуб «Екран» продовжує покази екранізацій відомого класика американської літератури Ернеста Хемінгуея – «Прощавай, зброє!» (англ. A Farewell to Arms) . Минулого тижня глядачі мали можливість переглянути фільм Френк Борзегі, знятий у 1932 році на кіностудії Paramount Pictures. Сьогодні ми запрошуємо на версію знаменитого роману   – фільм американського режисера Чарльза Відора, Джон Х’юстон США/ 1957, 152 хв.
Нагадаємо, що обласна бібліотека ім. Д. Чижевського в першому півріччі 2015 року реалізує програму «Кіровоградщина читає Хемінгуея». Кожен хто візьме участь у проекті (есе, вистава та ін.) – отримає призи. Отже, оригінальне бачення роману «Прощавай зброє», вітається. 
2, 4, 5, 6 лютого о 17.00 запрошуємо на засідання клубу з вивчення розмовної англійської мови, що проходять у відділі документів іноземними мовами обласної бібліотеки     ім. Д. І.Чижевського.

Кіровоград: бібліотека Чижевського запрошує (анонс)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований