29 вересня 2024, неділя

В обласному центрі презентували портал “Зелений Кропивницький”

IMG_20180912_110316

Представники проекту "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах" і Агенції журналістики даних, презентували в обласному центрі перший в Україні інструмент для громадського моніторингу озеленення міста "Зелений Кропивницький", інформує Златопіль.

 Створений на основі відкритих даних, оприлюднених головним управлінням ЖКГ міської ради Кропивницького, інструмент дозволить усім бажаючим отримати інформацію щодо висадження, обрізки та видалення зелених насаджень.

 "Мені приємно, що Кропивницький отримав свій перший, унікальний візуалізований проект створений на основі відкритих даних. Наголошую, що це лише початок і ваше місто має можливість створити ще чимало подібних інструментів", – наголосила Катерина Оніліогву, керівник напрямку відкритих даних проекту "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Терпіння народу проти бездіяльності влади: селяни заблокували трасу Кропивницький-Миколаїв

Наразі карта працює за посиланням texty.org.ua/d/2018/trees/. Вже наприкінці наступного тижня інструмент має з'явитись на офіційному сайті міської ради Кропивницького. 

Фото: Златопіль

В обласному центрі презентували портал “Зелений Кропивницький”
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований