29 вересня 2024, неділя

У Кропивницькому працює вже 18 камер встановлених в рамках програми “Безпечне місто”

iplook_Security_Camera2

Програма профілактики та протидії злочинності "Безпечне місто", розрахована на 2017-2020 роки, поступово реалізується на території Кропивницького. Так, станом на сьогодні вже встановлено 18 з 75 передбачених програмою камер.

Про це під час ранкової апаратної наради повідомив завідувач сектору з питань запобігання і виявлення корупції та взаємодії з правоохоронними та контролюючими органами міської ради Олександр Шишко, інформує Златопіль.

"Загалом за 4 роки передбачено витратити 6 мільйонів гривень. Наразі ми тестуємо камери, що можуть розпізнати обличчя та відфільтрувати його через базу розшуку злочинців, а також камери які технічно спроможні ідентифікуати номери авто при швидкості руху транспортного засобу до 160 ківлометрів на годину", – за уважив посадовець. 

Станом на сьогодні система є власністю міської ради Кропивницького та не планується до передачі ні структурним підрозділам чи комунальним підприємствам, ні навіть правоохоронним органам які, однак, мають доступ до усіх записаних даних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кропивничани зможуть отримати доступ до даних міської системи відеоспостереження

 "Переглянути записи можуть три структури – міська рада, Головне управління Нацполіції у Кіровоградській області та управління СБУ", – реюмував Шишко.

Фото: volynnews.com

У Кропивницькому працює вже 18 камер встановлених в рамках програми “Безпечне місто”
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований