29 вересня 2024, неділя

Поводьтеся пристойно: у Кропивницькому накопичують інформацію з вуличних відеокамер

1510057773_759338

У Кропивницькому почали накопичувати інформацію, записану вуличними відеокамерами, наразі працює 18 камер за потреби 200.

Про це під час прес-конференції повідомив начальник відділу з питань запобігання корупції та взаємодії з правоохоронними та контролюючими органами Олександр Шишко сьогодні, 18 вересня, інформує Златопіль.

«Інформація з цих камер вже записується, накопичується. Будь-який необхідний проміжок часу, що записаний, правоохоронні органи, або інші зацікавлені структури, наприклад орган місцевого самоврядування можуть взяти і переглянути», – сказав він.

Система відеоспостереження є власністю міської ради, її не планують передавати у власність чи на баланс інших структур, адже це неефективно в плані обслуговування і використання інформації.

«Як тільки ми її передаємо на баланс інших структур, ми втрачаємо контроль за якісним станом цього технічного обладнання і не маємо можливості виділяти з міського бюджету кошти на технічне обслуговування», – зауважив чиновник.

Система є відкритою для зацікавлених сторін, тобто передбачається залучати до роботи камер приватних їх власників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:У Кропивницькому працює вже 18 камер встановлених в рамках програми "Безпечне місто"

«Магазин в центрі міста може купити дві камери, поставити їх в себе на фасаді, а ми вже їх підключимо до своєї системи, включимо їх, вони будуть постійно працювати, так ми будемо допомагати одне одному», – сказав Шишко.

Фото: radio-mb.net.ua

Поводьтеся пристойно: у Кропивницькому накопичують інформацію з вуличних відеокамер
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований