28 вересня 2024, субота

Гoлoвлікаря Дoлинськoї ЦРЛ звільнили з пoсади

fc8d9a0374c9d028778732600b65d982.jpg

21 вересня, під час сесії районної ради, депутати прийняли рішення звільнити з посади головного лікаря Долинської ЦРЛ Наталію Шевченко.

Цю інформацію вона підтвердила сайту Златопіль.

Наталія Шевченко перебуватиме на посаді головлікаря до 1 жовтня. Якщо рішення не вдасться оскаржити – працюватиме надалі лікарем-дерматологом.

Нагадаємо, головний лікар Долинської ЦРЛ Наталія Шевченко стверджує, що на її домоволодіння вдруге скоїли напад невідомі.

Вперше напад стався у ніч з 13 на 14 липня. Троє невідомих у масках проникли на подвір’я лікарки і розлили по території близько п’яти літрів свинячої крові. Зловмисники також поставили у дворі хрест, підпали який завадила господарка, прокинувшись від шуму. Тоді жінка у поліцію не заявляла, обмежилася встановленням камер та датчиків руху.

Втім, у ніч на понеділок 27 серпня заходи безпеки не зупинили молодика, який, перестрибнувши двометрові ворота, пробрався у двір, підпалив автівку, на якій їздить подружжя, і швидко зник. На щастя, господарям вдалося загасити автомобіль самостійно.

Цього разу Наталія разом із чоловіком викликали поліцію. Нині поліцейські з’ясовують обставини пригоди. Інформацію за цим фактом внесли до ЄРДР за  ч.2 ст. 194 ККУ.

Жінка вважає, що неприємності розпочалися від часу, коли її призначили головним лікарем ЦРЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Мольченко, який морив голодом сина, заявив про зникнення 11-місячної доньки

Наталія Шевченко сподівається, що розголос приверне увагу працівників відповідних структур, у ситуації розберуться та покарають винних.

Фото:sts.sumy.ua

Гoлoвлікаря Дoлинськoї ЦРЛ звільнили з пoсади
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований