17 травня 2024, п’ятниця

У січні на антикорупційний «Пульс» кіровоградці звернулися 3 рази

Кіровоградська ОДПІ повідомляє, що в січні 2015 року до сервісу «Пульс» надійшло 3 звернення від платників стосовно роботи Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області. Інформація, що надходила на сервіс «Пульс» перевірена, відповіді надані своєчасно та  вжиті відповідні заходи. Про це Златополю повідомили у прес-службі Кіровоградської ОДПІ.
 
Фахівці Кіровоградської ОДПІ нагадують, що антикорупційний проект «Пульс» працює з метою подолання корупції, ліквідації перешкод, що заважають створенню сприятливого бізнес-клімату, усунення непорозумінь у спілкуванні громадян із посадовими особами органів Державної фіскальної служби України усіх рівнів.
Платники можуть відкрито повідомити про неправомірні дії чи бездіяльність працівників відомства. Крім того, клієнти, які бояться наслідків звернення на сервіс «Пульс», мають змогу анонімно залишити інформацію для подальшого обов’язкового розгляду. Після звернення на сервіс «Пульс» заявник протягом трьох днів отримує в телефонному режимі роз’яснення з порушеного ним питання.
Номер цілодобової телефонної лінії сервісу «Пульс» для клієнтів податкової та митниці: (044) 284-00-07.
 
У січні на антикорупційний «Пульс» кіровоградці звернулися 3 рази
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований