19 травня 2024, неділя

Oдин смертельний випадoк зареєстрoванo на залізничнoму пoлoтні Пoмічнянськoї кoлії

6496d0d16f65e23020d757421e7e2dc6.jpg

За девять місяців поточного року по ПЧ-12 було проведено розслідування і взято до обліку один випадок невиробничого травмування.

Про це повідомляє Помічнянська дистанція колії, інформує Златопіль.

 Так 31 липня цього року о 17 год. 15 хв. на 284 км перегону Лелеківка – Кропивницький машиністом поїзду було застосовано екстрене гальмування для попередження наїзду на сторонню особу, наїзд попередити не вдалося.

 Після зупинки поїзда було встановлено, що під 5 вагоном (284 км пк7) з голови поїзду знаходиться тіло літнього чоловіка без ознак життя. На місце пригоди була викликана швидка допомога міської лікарні, повідомлено поліцію.  Тіло потерпілого було відправлено в морг смт. Новий.

 Потерпілий  1960 р.н. пенсіонер, житель Кропивницького (працював в ПЧ-12 з 1983 по 2015 рік монтером колії).

 З пояснення машиніста встановлено, що чоловік сидів на рейках (знаходився в стані алкогольного сп’яніння). На сигнали великої гучності не реагував.

   ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Помічнянська дистанція колії застерігає – залізниця – зона підвищеної небезпеки

   Аналіз скоєння випадку травмування свідчить, що випадок стався  внаслідок порушення потерпілими «Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України», а саме – ходіння по залізничних коліях та перехід залізничної колії перед потягом на небезпечній відстані – менше 400 м – від локомотива, чим порушено потерпілими вимоги пунктів 2.5, 2.6 Правил.

Фото:volynnews.com

Oдин смертельний випадoк зареєстрoванo на залізничнoму пoлoтні Пoмічнянськoї кoлії
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований