29 березня 2024, п’ятниця

На Кiровоградщинi вiд кримiнальної вiдповiдальностi звiльнили 20 осiб

83668ac2a9ba925756dd201349f13f93.jpg

На Кiровоградщинi вiд кримiнальної вiдповiдальностi звiльнили 20 осiб, якi добровiльно здали зброю та боєприпаси.

Про це повiдомляє прес-служба Нацполiцiї, iнформує Златопiль.

Протягом жовтня на територiї областi органи полiцiї проводили мiсячник добровiльної здачi зброї, спецiальних засобiв самозахисту, вибухових матерiалiв та боєприпасiв.

Загалом у рамках цих заходiв жителi Кiровоградщини здали до територiальних пiдроздiлiв полiцiї 222 одиницi зброї. Iз них – 2 незареєстрованi мисливськi нарiзнi карабiни, 55 незареєстрованих мисливських гладкоствольних рушниць та 26 одиниць холодної зброї, 3 карабiни армiйського зразка, утинок мисливської гладкоствольної рушницi та саморобний вогнепальний пристрiй.

Серед зданого також 19 одиниць вогнепальної нарiзної зброї, яка ранiше перебувала на озброєннi об’єктiв дозвiльної системи, 6 мисливських нарiзних карабiнiв, 99 гладкоствольних рушниць, 8 одиниць холодної зброї, 11 пристроїв для вiдстрiлу гумових куль та бiльше 40 газових пiстолетiв i револьверiв, якi ранiше належали громадянам та прийшли у стан непридатний для подальшого використання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кiровоградщинi полiцейськi викрили палiя-рецидивiста

Крiм того, жителi областi добровiльно здали 4 незареєстрованi газовi пiстолети та 1 гранату, 2 снаряди, 2 гранатомети i майже 1290 набоїв до вогнепальної зброї.

Фото: zbroya.info

 

На Кiровоградщинi вiд кримiнальної вiдповiдальностi звiльнили 20 осiб
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований