06 травня 2024, понеділок

На Кіровоградщині вже крадуть і курей

Протягом останньої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 330 заяв і повідомлень громадян, з них 54 з ознаками кримінальних правопорушень. Про це Златополю повідомили у СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.
 
До чергового райвідділу Голованівської міліції із заявою про крадіжку звернувся місцевий житель. Попередньо встановлено, що 24-річний раніше судимий житель районного центру викрав з двору домоволодіння чоловіка запчастини до мотоцикла. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
До чергового райвідділу Долинської міліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що 53-річна жителька одного з населених пунктів району, перебуваючи у дворі її домоволодіння, відкрито заволоділа алюмінієвим та чавунним посудом. Наразі викрадене вилучено та повернуто власниці.
До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від жительки одного з сіл. Попередньо встановлено, що 22-річний місцевий мешканець проник на територію домоволодіння жінки та викрав домашню птицю. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
На Кіровоградщині вже крадуть і курей
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований