20 квітня 2024, субота

Вечір пам’яті Андрія Кузьменка у Кіровограді (ФОТО)

Вчора, 11 лютого у Кіровограді провели творчий вечір пам’яті легендарного українського співака, фронтмена гурту “Скрябін” Андрія Кузьменка, який 2 лютого загинув у автокатастрофі, пише кореспондент Златополя.
Вечір пам’яті Кузьми «Скрябіна» відбувся у приміщенні галереї «Єлисаветград». Організували захід кіровоградська молодь, разом із журналісткою Ольгою Ткаченко. Більше ніж пів сотні кіровоградців прийшли аби пригадати життєвий шлях Андрія Кузьменка. Все було дуже зворушливо. Молоді кіровоградські гурти співали пісні Кузьми від самого початку його творчості: “Старі фотографії”, “До смерті і довше”, “Мам”, “Місця щасливих людей”, “Сам собі країна”, що мимо волі викликали сльози на очах у присутніх. Також гості вечора переглянули найцікавіші інтерв’ю з Кузьмою, у яких він окрім жартівливої манери спілкування, намагався достукатися до українців, щось змінити в їх свідомості.
Одним із таких меседжів був « Міняйте світ до кращого, дбайте про нього бо ви в ньому живете». Закінчився вечір виконанням пісні “Кінець фільму”.
Вечір пам’яті Андрія Кузьменка у Кіровограді (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований