25 квітня 2024, четвер

Кіровоградський м’ясокомбінат “Ятрань” експортуватиме продукцію за кордон (ФОТО)

Вчора, 19 лютого, голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко, разом із журналістами, відвідав ТДВ “М’ясокомбінат “Ятрань”, пише кореспондент Златополя.
 
На підприємстві використовується сучасне німецьке обладнання, а сировина закупається в місцевих фермерських господарствах. Виготовляють продукцію висококваліфіковані працівники, за дотриманням усіх стандартів ДСТУ, якість яких перевіряється спеціальним апаратом, за рахунок спектрального аналізу.
Асортимент ТДВ «ЯТРАНЬ» налічує близько 200 найменувань м’ясних виробів. Середня заробітна плата на підприємстві становить 3,500 тис. грн для промислового персоналу, та 5 тис грн. заробляють обвалювальники. Працюють робітники в гарних умовах, робочий день триває 8 годин. Загалом підприємство виготовляє 500 тонн м’ясних виробів на місяць.
Як зазначив генеральний директор підприємства Андрій Райкович, через події на Сході та ситуацію з Кримом, підприємство втратило 15% обсягів виробництва, тому основним та єдиним ринком збуту залишається вся Україна. Щодо експортування продукції «Ятрань» за кордон, Андрій Райкович повідомив журналістам, що попередню сертифікацію міжнародних експертів підприємство вже пройшло, тож сподівається, що уся дозвільна процедура завершиться вже до кінця поточного року.
Голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко, у свою чергу, зазначив: «Моє завдання було прийти не за враженнями, а пересвідчитися як працюють підприємства області. Маємо чітке завдання від Президента і Уряду вивчити усі проблемні питання на підприємствах регіону, пов’язані із нинішньою ситуацією в державі. Зокрема, визначити яку допомогу та підтримку може надати обласна державна адміністрація». Наостанок голова ОДА Сергій Кузьменко, оцінив менеджмент підприємства як “Дуже достойне виробництво, сучасне обладнання і високі технології, що відповідають найвищим зразкам якості, що є в Україні”.
Кіровоградський м’ясокомбінат “Ятрань” експортуватиме продукцію за кордон (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований