17 травня 2024, п’ятниця

Кіровоградщина: затримано жінку, яка підозрюється у вбивстві матері

41-річна жінка підозрюється у вбивстві своєї матері, наразі її затримали працівники Ульянівського райвідділку мілції Кіровоградської області, повідомляє Gazeta.ua.
Нам повідомив син підозрюваної. Він приїхав додому із Києва, куди їздить на заробітки. Подзвонив, що померла його бабуся. На місце була направлена слідчо-оперативна група. Під час огляду тіла були виявлені ушкодження. Ліва сторона обличчя було все синє із великою гематомою, а на правій – крововилив. Тіло було доставлено в морг на експертизу. Було встановлено, що смерть пенсіонерки настала внаслідок отриманих травм, – прокоментував подію начальник Ульяновського райвідділу Сергій Дерев’янко.
Експертами було встановлено, що у постраждалої поламані майже всі ребра. Сусіди повідомили, що між підозрюваною і постраждалою часто виникали суперечки, бо дочка часто прикладалась до пляшки.
Підозрювана розповіла, що між нею і матір’ю виникла суперечка. Бо мати її сварила, що прийшла додому напідпитку. Підозрювана пояснює свій вчинок, мовляв, її дістало, що мати її повчає. Тому й дала волю рукам. Підозрювану затримано й вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. В процесі слідства буде доставлено в СІЗО Кіровограду, – додав Дерев’янко.
Почато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого), підозрюваній загрожує від 7 до 10 років тюрми.
Кіровоградщина: затримано жінку, яка підозрюється у вбивстві матері
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований