25 квітня 2024, четвер

На Кіровоградщині учні ліцею зібрали для воїнів солодку підтримку (ФОТО)

В ході проведення акції під девізом “Добрі справи  – кожен  день”, вихованці  Маловисківського  ліцею (так  віднедавна  тут  називається   колишня  школа-інтернат)  провели чимало цікавих і важливих  для  розуміння свого місця у сьогоднішньому житті  заходів.

Про це повідомляє кореспондент сайту Златопіль.

Знайшлася справа кожному – від найменших учнів і до найстарших. Так, учні 2-5 – х класів виготовили листівки, у вигляді сердечок, з найкращими побажаннями до своїх друзів. Шести та восьмикласники зробили своїми руками годівнички та розмістили їх на деревах, готуючись взимку підгодовувати птахів. А учні 9-11-х класів на уроці трудового навчання виготовили урну для сміття, у  такий спосіб подбавши про належний санітарний стан території ліцею.

Але чи не найбільше об’єднала усіх акція “Допоможи солдату”, в ході якої ліцеїсти  зібрали більше чотирьох кілограмів пластикових кришечок на переробку для можливого використання в ході реабілітації поранених на війні воїнів-захисників. А на пропозицію самих же ліцеїстів, буквально за кілька днів зібрали солодкі домашні заготовки, аби вони згадали свою домівку, попиваючи чай з  варенням, до банок з яким учні прикріпили  ще й листи з  теплими  побажаннями для  солдатів. 

“Звичайно, це дуже маленька краплинка доброти  і нашої підтримки  тим,хто нас  захищає, – говорить  голова  учнівського парламенту  ліцею Наталка Безугла,- але саме завдяки таким заходам ми виховуємося в дусі доброти, поваги один до одного, шанобливого ставлення до своєї історії”

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кірoвoградщині військoві передали пoбратимам на передoву дoпoмoгу (ФOТO)

Як стало  відомо  сайту “Златопіль”, акцію по збору пластикових кришечок, а також підримку воїнів, що перебувають в зоні ООС, ліцеїсти вирішили  зробити постійно діючою.

На Кіровоградщині учні ліцею зібрали для воїнів солодку підтримку (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований