18 травня 2024, субота

Кіровоградщина: роботу знайдуть всім

Актуальними є питання роботи служби зайнятості стосовно надання соціальних послуг громадянам, які є переселенцями з окупованих територій. Ці люди можуть звернутись у будь-який центр зайнтості, незалежно від місця проживання, – заявила замісник начальника відділу організації допомоги працевлаштування обласного центра зайнятості Ю. Андрєєва.
Зокрема це підбір відповідної роботи, професійна орієнтація, організація професійного навчання для підвищення конкурентоздатності на ринку праці, допомога у створенні власного бізнеса та інше.
Станом на 23 лютого 2015 року в центр зайнятості кіровоградської області за допомогою у працевлаштуванні звернулось 875 людей з АР Крим, Донецької та Луганської областей. З них 524 отримали статус безробітного, 502 призначена виплата за безробітттям, 186 влаштовані на постійні робочі місця, 8 людей отримали одноразову допомогу для відкриття власної справи. На тимчасових роботах були задіяні 75 людей, ще 35 були відправлені на проходження професійної підготовки за направленням служби зайнятості.
Кіровоградщина: роботу знайдуть всім
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований