19 травня 2024, неділя

За застосування балончика олександрієць отримав штраф 12 тис. гривень

12 тисяч гривень збитку повинен відшкодувати житель Олександрії за розпорошення газового балончика під час сварки , про це пише видання Моя Олександрія.
 
Таке рішення виніс Олександрійський міськрайонний суд у цивільній справі про відшкодування заподіяної шкоди. Згідно з матеріалами слідства , подія трапилася на території автостоянки “Корд” на вулиці Героїв Сталінграда ще в 2008 році. Між собою посварилися двоє чоловіків. Під час з’ясування стосунків , один з них вдарив другого головою по обличчю, а потім бризнув в очі дратівливим речовиною ” Терен -4″.
 
В результаті потерпілий отримав хімічний опік коньюктіви, роговиць, шкіри вік першого та другого ступенів, закриту черепно-мозкова травму, струс головного мозку, гостре отруєння вмістом газового балончика, відкритий перелом кісток носа без зміщення. Перебував на стаціонарному лікуванні в травматологічному і офтальмологічному відділеннях.
 
Вивчивши всі обставини, суд виніс рішення стягнути з кривдника 11919 гривень. З них матеріальний збиток. – 919 грн, моральний – 10 000 грн, витрати на правову допомогу. – 1000 грн.
 
Також винна сторона зобов’язана компенсувати державі 487 гривень судових витрат. Вирок може бути оскаржений протягом 10 днів.
 
За застосування балончика олександрієць отримав штраф 12 тис. гривень
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований