06 травня 2024, понеділок

Олександрійські депутати не вважають Росію агресором

Заяву про те, що депутати Олександрійської міської ради чинять перешкоди у визнанні Росії агресором, зареєстровано в Олександрійському міському відділі міліці, повідомляє сайт Олександрійські новини.
Віктор Голобородько, депутат Олександрійської міськради, стверджує, що подав відповідний проект у міську раду ще 3 лютого 2015 року на ім’я секретаря Олександрійської міської ради Генадія Лоцмана і до цих пір цей проект не включено до питань порядку денного. Більше того, навіть будь-яка інформація про поданий проект відсутня.
Сам Лоцман уникає спілкування з автором проекту і не коментує, чому він не виконує свої функції як секретар міськради.
Також депутат вважає, що начальник управління забезпечення діяльності Олександрійської міськради Людмира Футурак умисно не вчинила жодних належних дій щодо оприлюднення проекту і таким чином заблокували його розгляд депутатами.
В подальшому можуть бути розпочаті одразу декілька кримінальних проваджень стосовно невиконання службовою особою законних вимог і створення службових перешкод роботі. Не виключено, що може бути розглянуте і порушення особами норм статті 367 Кримінального кодексу України – службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам.
Олександрійські депутати не вважають Росію агресором
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований