18 травня 2024, субота

Працівників відомої мережі магазинів спортивного одягу у Кіровограді підозрюють у шахрайстві (ФОТО)

Обличчя трьох працівників, яких підозрюють у шахрайстві, віднедавна прикрашають білборд у центрі міста. Ситуація виникла в мережі магазинів спортивного одягу «Спорт Дискаунтер», стосунок до якої має відомий бізнесмен Рафаель Санасарян, пише кореспондент Златополя.
 
– Марія Луценко, Олексій Фірсов та Лілія Параниця тривалий час працювали в мережі магазинів «Спорт Дискаунтер», – розповідає Рафаель Рафаельович. – Останнім часом від працівників магазину почали надходити скарги на відсутність товарів, які числилися в наявності, а фактично у жодному із магазинів їх не було. У зв’язку з цим керівництвом магазину було проведено повторну інвентаризацію товару, яка виявила недостачу товару на суму 85. тисяч гривень.
На думку керівництва магазину, бухгалтер та двоє працівників магазину фактично вступили у змову, проти підприємця, якій їх офіційно працевлаштував та платив достойну заробітну плату.
 
– На другий день після інвентаризації працівники не з’явилися на роботу. Натомість надіслали на електронну пошту лист з проханням їх звільнити – розповідає підприємець Рафаель Санасарян.
 
У телефонній розмові з керівництвом магазину, бухгалтер Марія Луценко та продавець Лілія Параниця спочатку визнали свою провину, але коли дізналися про відкриття кримінального провадження почали звинувачувати в усьому іншого продавця Дмитра Фірсова. До останнього кореспондент Златополя не зміг додзвонитися.
 
По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 3, ст. 191 Кримінального Кодексу України «Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживанням службовою особою своїм службовим становищем».
Працівників відомої мережі магазинів спортивного одягу у Кіровограді підозрюють у шахрайстві (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований