30 квітня 2024, вівторок

На Кіровоградщині попрощалися із трьома Героями — воїнами АТО (ФОТО)

На Кіровоградщину знову повернулося горе. Вчора вранці жителі Ульяновки, Бобринця та Новоукраїнського району проводжали в останню путь одразу трьох бійців АТО, про це пише видання Перша Електронна.
 
Підполковник Артур Музика з Ульяновки, мічман Олег Стороженко з Бобринця та Евген Шверененко з Новоукраїнського району загинули внаслідок бойових дій у Донецькій області.
Олег Стороженко, який разом з побратимами по службі оглядав територію попав у засідку під час перемир’я. Сепаратистів було у четверо більше ніж українських бійців, але хлопці не здавалися. Під час обстрілу з гранатометів, одна із гранат розірвалася прямо у машині з Олегом. В результаті двоє бійців загинули на місці, а ще двоє отримали серйозні поранення.
Товариш Олега по службі розповів, що завдяки йому був сформований ефективний особовий склад, в той час як деякі псевдо патріоти залишились служити окупованому Криму.
 
Провести Героя в останню путь зібралися майже тисяча місцевих жителів. Після відспівування у місцевій церкві, жалобна хода рушила на центральну площу міста, де громадськість попрощалася з бійцем вшанувавши пам’ять хвилиною мовчання.
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
На Кіровоградщині попрощалися із трьома Героями — воїнами АТО (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований