18 травня 2024, субота

На Кіровоградщині міліціонери вилучили зброю та боєприпаси із незаконного обігу (ФОТО)

На Кіровоградщині під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання міліціонерами було виявлено факти незаконного зберігання зброї та боєприпасів. Про це Златополю повідомили у СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.
 
Патрульною службою ДАІ Онуфріївського району на трасі Полтава-Олександрія був зупинений автомобіль «Daewoo Nexia», характер руху якого викликав підозру. 53-річний водій автівки, сів за кермо в нетверезому стані. Працівниками ДАІ за допомогою алкотестеру «Драгер» було встановлено, що вміст алкоголю у крові чоловіка склав 2,85 проміле. Також під час огляду салону того ж автомобіля, на передньому сидінні біля водія, правоохоронці виявили та вилучили револьвер Trooper без відповідних документів.
Кіровоградський район: під час проведення санкціонованого обшуку у домоволодінні 20-річного мешканця села правоохоронці виявили 6 набоїв калібру 5,45 та 7,62 мм.
Новгородківський район: у раніше судимого місцевого жителя, міліціонери виявили 17 патронів до автомата Калашникова. Чоловік пояснив, що набої взяв у свого товариша з сусідньої області, з яким відбував покарання в місцях позбавлення волі.
Новоукраїнський район : працівниками райвідділу міліції під час проведення санкціонованого обшуку у домоволодінні 33-річного жителя одного з населених пунктів виявили предмет, схожий на дрібнокаліберну гвинтівку, зроблену власноруч з пневматичної рушниці та 13 набоїв до неї.
Усю вилучену зброю міліціонери направили на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.
Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
На Кіровоградщині міліціонери вилучили зброю та боєприпаси із незаконного обігу (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований