18 травня 2024, субота

Кіровоградщину показали очима художників

10 березня у Кіровоградському обласному художньому музеї презентували друкований проект – набір листівок “Кіровоградщина очима художників”.
Дане видання покликане познайомити любителів мистецтва з історією Кіровоградського обласного художнього музею та з його фондовим зібранням, проте, з незвичної точки зору. Проект отримав однойменну назву від мистецької акції – пленеру «Кіровоградщина очима художників», започаткованої у 1999 році на той час директором музею, а нині – членом Національної спілки художників України, викладачем кафедри хореографічних дисциплін, образотворчого мистецтва та дизайну мистецького факультету Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Валерієм Давидовим. В наборі листівок «Кіровоградщина очима художників» глядачі зможуть побачити роботи художників-земляків та кіровоградських художників, які оспівали красу рідного краю в своїх творах, побачити неповторні краєвиди області та визначні пам’ятки архітектури.
Видання набору листівок «Кіровоградщина очима художників» стало можливим за сприяння департаменту культури, туризму та культурної спадщини обласної державної адміністрації.
Під час заходу примірники набору листівок «Кіровоградщина очима художників» були передані до бібліотек, музеїв та презентовані художникам, чиї твори представлені в проекті, а також їх близьким.
[widgetkit id=397]
Кіровоградщину показали очима художників
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований