18 травня 2024, субота

Кіровоград: мешканці Северинки і перевізник домовилися?

Сьогодні, 14 березня, у Великій Северинці знову збори. Близько 50 місцевих жителів, представники сільської ради, райдержадміністрації, директор та водії автотранспортного підприємства ПП “Автобаз-Кіровоград” під відкритим небом, схоже, домовились про певні правила подальшої роботи на 155-му маршруті, пише “Гречка
Директор автотранспортного підприємства Сергій Мачула пообіцяв присутнім, що вже з понеділка його маршрутки ходитимуть чітко за графіком, окрім того з’являться два чергових автобуса, які відправлятимуться синхронно о 20.00 та 21.00 з Великої Северинки та 101-го мікрорайону, щоб люди мали змогу дістатися додому після роботи чи виїхати у місто ввечері.
Контроль за дотриманням даного графіку пообіцяв здійснювати директор фірми перевізника особисто. А вразі невиконання домовленостей, пообіцяв відкликати свою заявку на участь в конкурсі на обслуговування 155-го маршруту, який відбудеться 26 -го березня.
Окрім того, присутні на зборах обрали трьох односельців повноважними представниками громади, які вподальшому контролюватимуть питання перевезень громадським транспортом з с. Северинка, та виступатимуть від імені громади під час переговорів з владою.
 
Кіровоград: мешканці Северинки і перевізник домовилися?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований