29 квітня 2024, понеділок

На Кіровоградщині за голову Путіна дають 70 гривень

На Благодійному аукціоні від ультрас ФК “Олександрія” виставлена ​​на торги маска президента РФ Володимира Путіна, пише “Моя Олександрія“.
Як зазначають організатори аукціону, продається та сама латексна маска # путінху*ло, в якій пробігся по кіровоградському стадіону уболівальник з Олександрії під час дербі “Зірка” – “Олександрія” 5 жовтня 2014.
Нагадаємо, хлопець у трусах і кросівках, з маскою Путіна на голові вибіг в чашу стадіону в кінці першого тайму. На його шиї був пов’язаний синьо-жовтий прапор. Вболівальник зробив коло по легкоатлетичної доріжці стадіону, а потім повернувся в олександрійський сектор.
Історія потрапила в топ-новини безлічі інформаційних сайтів України, Росії, а також відображена у Вікіпедії (багато в чому, завдяки відео від ІЦ “Златопіль” – редакція)
{youtube}v=2iRozHd1IOo{/youtube}
На даний момент торги за виріб з латексу дійшли до 70 гривень, а початкова ціна становила 30 гривень. Якщо ви хочете стати власником відомого серед футбольних уболівальників предмета, не зволікайте, аукціон завершиться о 12 годині дня 17 березня (середа).
Посилання на аукціон.
На Кіровоградщині за голову Путіна дають 70 гривень
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований