25 квітня 2024, четвер

У Кіровограді затримали двох сутенерок, які постачали повій на сауну

У ході проведення оперативних заходів, в одній із саун Кіровограда правоохоронцями було викрито двох жінок, які займалися «звідництвом» повій, безпосередньо з клієнтами сауни.За такі дії порушницям загрожує до 5 років за ґратами. Про це Златополю повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.
 
Як встановили правоохоронці, звідниці залучали до надання секс-послуг жінок від 18 до 40 років. Зокрема, відвідувачам сауни, за окрему плату вони пропонували додаткові «розваги». Вартість таких послуг складала від 400 гривень до 500, з яких роботодавиці мали свій відсоток.
У ході проведення слідчо-оперативних дій, міліціонерами було вилучено грошові кошти, перелік дівчат які займалися торгівлею тілом, та їх координати.
За даним фактом слідчим розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України «Створення або утримання місць розпусти і звідництво»,триває слідство. У справі призначено низку експертиз. Вирішується питання про оголошення зловмисницям підозри у вчиненні кримінального правопорушення.
 
У Кіровограді затримали двох сутенерок, які постачали повій на сауну
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований