18 травня 2024, субота

Православна церква Київського патріархату долучилась до відзначення кіровоградських волонтерів

За ініціативи владики Марка, єпископа Кіровоградського та Голованівського Української Православної церкви (КП) та при підтримці Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, у стінах Кіровоградського обласного художнього музею відбулось урочисте нагородження волонтерів, що нині допомагають військовим в зоні АТО, інформує кореспондент Златополя.  
Захід відбувся у вельми теплій атмосфері під час якого керівникам волонтерських рухів «Серце матері», «Армія SOS», «Патріот Кіровоградщини» та ін.. було вручено медалі та молитовники від імені Української Православної церкви. За словами ініціатора заходу владики Марка цим дійством церква намагалась не виокремити найкращих, а відзначити достойних.
«Ми розуміємо, що не в змозі охопити усіх тих, хто доклав руку до допомоги українській армії, адже це практично усі українці. Однак вважаємо за необхідне продемонструвати повну підтримку дій тих, хто в цей скрутний для країни час об’єднує навколо себе людей  задля мирного майбутнього нашої країни», – підсумував владика Марк. 

[widgetkit id=432]

Православна церква Київського патріархату долучилась до відзначення кіровоградських волонтерів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований