02 травня 2024, четвер

У Кіровограді затримали банду злочинців, які обкрадали машини

Нещодавно, працівниками Управління карного розшуку та Кіровоградського міськвідділу міліції було затримано шістьох осіб, які протягом останніх двох місяців займалися обкраданням чужих автомобілів. За такі дії злочинцям загрожує строк позбавлення волі від 3 років. Про це Златополю повідомили у СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.
 
До працівників міліції масово почали звертатися водії автівок представницького класу, які помічали, що в їх машині розбите скло та зламаний замок. Злодії, здебільшого крали цінні речі з машин. Зокрема через вікно придивлялися чи є у салоні цінні речі, барсетки, ноутбуки та викрадали. Працювали зі сканером центральної системи замикаючих пристроїв, або якщо замок не вдавалося зламати, вибивали скло. Викрадені речі:  ноутбуки, планшети та фотоапарати зливали на чорному ринку, а отримані кошти та готівку, яка знаходилася в сумках, ділили між собою.
Завдяки гарній роботі правоохоронців, крадіїв було затримано на «гарячому» разом із речовими доказами у руках – повідомив заступник начальника УМВС України в Кіровоградській області Юрій Крошко. – При них був крадений ноутбук, планшет та готівка у сумі понад чотири тисячі гривень.
За даним фактом слідчим відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.185 КК України «Крадіжка». Наразі перевіряється причетність зловмисників до більше ніж 10 епізодів злочинів.
 
У Кіровограді затримали банду злочинців, які обкрадали машини
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований