29 квітня 2024, понеділок

Прокурор Кіровоградщини провів особистий прийом для ув’язнених

Вчора, 31 березня Олександрівський  виправний центр управління ДПтС України в Кіровоградській області (№104) відвідав  прокурор області старший радник юстиції Анатолій Коваленко, метою візиту стало проведення прийому засуджених з особистих питань. Про це Златополю повідомили у прес-службі УДПтС України в Кіровоградській області.
 
Анатолій Коваленко провів прийом засуджених з особистих питань за участю начальника управління ДПтС України в Кіровоградській області полковника внутрішньої служби Юрія Ткаченка, начальника відділу з питань нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян обласної прокуратури старшого радника юстиції Олександра Замороза, прокурора Олександрівського району Кіровоградської області молодшого радника юстиції Сергія Салюка та старшого прокурора прокуратури Олександрівського району юриста  I класу Ігоря Попова.
Даний захід проводився з метою контролю за дотриманням вимог кримінально-виконавчого законодавства України. У ході особистого прийому особам, які тримаються в установі були надані роз’яснення з питань порядку сплати позовів згідно вироку суду на користь держави або судових витрат, порядку постановки на облік, відбування невідбутої частини покарання у разі умовно-дострокового звільнення та порядку звільнення  за хворобою. На усі поставлені запитання засуджені отримали вичерпні відповіді. 
 
Прокурор Кіровоградщини провів особистий прийом для ув’язнених
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований