06 травня 2024, понеділок

На Кіровоградщині через спиртне жінка ледь не зарізала чоловіка

На Кіровоградщині в результаті сварки з співмешканкою, 34-річний чоловік отримав ножове поранення грудної клітини. Наразі потерпілого прооперували та лікують в реанімаційному відділенні. За скоєний злочин зловмисниці загрожує від п’яти до восьми років за ґратами. Про це Златополю повідомили у СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.
 
В Олександрійський міськвідділ міліції від диспетчера швидкої надійшло повідомлення про ножове поранення. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Оглянувши домоволодіння, міліціонери виявили чоловіка з пораненням грудної клітини.
Як з’ясувалося , чоловік разом зі співмешканкою випили оковитої та між ними виникла сварка. Жінка кухонним ножем завдала чоловікові тілесних ушкоджень. Оперативники затримали 35-річну місцеву жительку у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, – розповів начальник Олександрійського міськвідділу міліції Сергій Дьяченко
Ніж вилучено та направлено до НДЕКЦ при УМВС України в Кіровоградській області для проведення дослідження.
За даним фактом слідчим розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» КК України. Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
На Кіровоградщині через спиртне жінка ледь не зарізала чоловіка
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований