06 травня 2024, понеділок

На весну у Кіровограді демонтують ще два літні майданчики

Питання про демонтаж тимчасових споруд – літніх майданчиків закладів “Два кофе” та “Варенична” – вчергове перетворилось на півгодинну дискусію з залученням членів виконкому, громадськості та власників закладів, написав кореспондент Златополя із засідання виконкому Кіровоградської міськради.
 
Як повідомляється, цього разу на бік підприємців став член виконкому Олександр Дануца:
“Ми не можемо підходити однотипно до всіх закладів, адже іноді наші рішення хоча й правильні однак можуть принести більше шкоди ніж користі. Враховуючи, що заклад “Два кофе” не є огородженим та жодним чином не заважає вільному пересуванню вулицею, вважаю демонтаж даного літнього майданчику не доцільним”, – заявив Олександр Дануца.
У підсумку, за підтримки більшості виконкомівців, рішення щодо примусового демонтажу літніх майданчиків “Два кофе” та “Варенична” таки було прийнято. Власникам даних закладів надали 15 робочих днів з моменту публікаціі даного рішення в офіційному віснику міськради для добровільного знесення літніх майданчиків. Опісля завершення даного строку, демонтаж буде здійснено примусово.
На весну у Кіровограді демонтують ще два літні майданчики
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований