02 травня 2024, четвер

50 кіровоградців стали власниками автівок, користуючись програмами ПриватБанку

З початку року ПриватБанк допоміг 50 жителям Кіровоградщини стати щасливими власниками чотириколісного помічника, купуючи авто у кредит чи з повним викупом. Про це Златополю повідомили у прес-службі ПриватБанку.
 
“З гордістю можу сказати, що наш Банк продовжує кредитувати, незважаючи на негаразди у державі, – розповідає  Сергій Лещук, заступник директора – керівник бізнесу Споживче кредитування Кіровоградської філії ПриватБанку. – А це одна із ознак стабільності та успішності. Один із найпоширеніших видів кредитування – авто в кредит. Приємно відмітити, що попит на цей вид послуг не знизився, а навпаки зріс. Кількість бажаючих придбати авто, на фоні девальвації гривні, збільшилась”.
 
ПриватБанк пропонує широкий вибір автомобілів як для населення,  так і для юридичних осіб.
Весь процес придбання авто – від вибору моделі до отримання техпаспорту і ключів від машини займає не більше 2 годин. Всі автомобілі, які продаються через “Авторозстрочку” ПриватБанку, вже пройшли реєстрацію в ДАІ, причому адміністративні та фінансові витрати, пов’язані з реєстрацією машини, банк бере на себе.
ПриватБанк пропонує своїм клієнтам заощадити кошти та час на пошук моделі як нових автівок, так і авто з пробігом. Покупцеві не потрібно ходити по автосалонах – вибрати свою автівку можна прямо на майданчиках банку або на сайті. На цьому інтернетресурсі можна не тільки підібрати потрібний автомобіль, але й самостійно розрахувати платежі по кредиту. Крім того, клієнти ПриватБанку можуть скористатись послугою продажу свого автомобіля та миттєвого оформлення покупки нового.  До речі, своє авто клієнт може продати і без оформлення нової угоди, просто отримати всю суму на банківську карту.  Як це зробити допоможе відео-інструкція.
Все більше кіровоградців стають учасниками кредитної програми “Авторозстрочка” від ПриватБанку. Cьогодні їм доступні більше 600 автівок, серед яких такі популярні марки, як Toyota, Renault, Mitsubishi, Daewoo та інші. Ціни на автомобілі в ПриватБанку не відрізняються від дилерських, а умови розстрочки на авто доступні більшості клієнтів – купити машину можна без початкового внеску, виплачуючи її вартість частинами до 5 років.
 
“Давно мріяв про власну автівку, та ніяк не міг зібрати потрібної суми, – розповідає Василь Майдебура, житель с.Хмельове Маловисківського району Кіровоградської області. – Лише зберу трішки грошей, так інфляція їх “з’їдає”. Тому при черговому витку інфляції звернувся до ПриватБанку. Частину вартості автівки я оплатив, а частину – взяв у кредит. Відсоток по кредиту не тільки не кусається, а приємно вражає. А ще додає впевненості чудова  новина про те, що страхування (Каско) оформляти не обов’язково. Оце дійсно співпраця”.
Відсутність процедури формлення страхування (Каско) дозволяє економити до 7% від вартості авто на рік, – продовжує Сергій Лещук. – Якщо ви купуєте, наприклад, автомобіль “Богдан” вартістю 87 тис.грн, зекономлені витрати на страхування на рік будуть складати близько 4,3 тис. грн., тобто за п”ять років економія коштів становитиме 21,5 тис.грн. Впевнений, це суттєва сума для кожного”.
 
ПриватБанк пропонує  і спрощену систему оформлення автомобілей у лізинг. Клієнтам, які бажають сплатити 20% авансового внеску, не потрібні навіть довідки про доходи.У минулому році більше 300 жителів області стали щасливими учасниками кредитної програми “Авторозстрочка” від ПриватБанку.
50 кіровоградців стали власниками автівок, користуючись програмами ПриватБанку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований