18 квітня 2024, четвер

Рятувальники Кiровоградщини отримали нову спецтехнiку (ФОТО)

Автопарки Благовiщенського, Новгородкiвського, Вiльшанського та Олександрiйського пiдроздiлiв Управлiння ДСНС України в областi поповнилися новими пожежно-рятувальними автомобiлями на базi шасi МАЗ.

Про це повiдомляє прес-служба ОДА, iнформує Златопiль.

Ключi вiд нового спецтранспорту керiвникам зазначених пожежно-рятувальних частин вручили голова облдержадмiнiстрацiї Сергiй Кузьменко, голова облради Олександр Чорноiваненко та начальник Управлiння ДСНС України в областi Вiталiй Миронюк пiд час наради з пiдсумкiв дiяльностi у сферi цивiльного захисту за 2018 рiк.

Новi автомобiлi, придбанi за кошти державного бюджету, будуть використовуватись для захисту населення i територiй вiд надзвичайних ситуацiй, для їх лiквiдацiї i запобiгання виникненню.

За словами Вiталiя Миронюка, 4 пожежнi автоцистерни АЦ-4-60 (530927)-515М було передано обласному управлiнню вiд ДСНС України у сiчнi цього року. Як зазначив посадовець, це не просто пожежнi, а пожежно-рятувальнi автомобiлi нового зразка – забезпеченi необхiдним обладнанням, зокрема, тепловiзорами для визначення перебування людей у задимленому середовищi. Така технiка дуже добре себе зарекомендувала i в рятувальних операцiях за погiршення погоди (пiд час переметiв).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Кірoвoградщини ледь не загинув у квартирі (ФOТO)

Розподiл нової технiки здiйснено мiж тими територiями, де виникали проблеми на трасах пiд час ускладнених погодних умов через вiдсутнiсть технiки пiдвищеної прохiдностi нового зразка.

Нинi, за iнформацiєю Вiталiя Миронюка, ситуацiя iз забезпеченням спецтехнiкою пiдроздiлiв ДСНС в областi значно покращилася. За останнi три роки в область систематично надходять новi пожежно-рятувальнi автомобiлi.

Рятувальники Кiровоградщини отримали нову спецтехнiку (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований