18 травня 2024, субота

Джип від кіровоградського благодійника невдовзі відправиться на фронт

Підприємець Віктор Демченко, котрий вже не перший місяць допомагає українським військовим, що нині перебувають в зоні АТО передав миколаївській 79-ій аеромобільній бригаді, в якій служать чимало кіровоградців, джип, пише кореспондент Златополя.
 
«Про потребу у швидкому та надійному транспорті дізнався від односельчанина, котрий служить нині на Сході. Залагодив декілька формальностей і придбав хлопцям це авто. Сподіваюсь, воно допоможе ще на крок приблизити нашу перемогу» – коментує власне придбання пан Демченко.
Вартість даного автомобіля, за словами благодійника, близько 2,5 тисяч євро, однак для військових, каже, нічого не жаль: 
«Я постійно контактую з військовими на сході: кому, чого, скільки потрібно. Треба розуміти, що ми одна команда, одна держава і від нас тут, у тилу, залежить наскільки ефективно воюватимуть хлопці на передовій».
Окрім технічної допомоги, бійцям до Великодніх свят перепало й смачних подарунків від учнів навчальних закладів Кіровоградського району. Організувала акцію по збору смаколиків для воїнів АТО директор Могутненського виховного комплексу Зоя Красіліч.
[widgetkit id=448]
Усі дарунки вже сьогодні вирушать до розташування 79-ої аеромобільної бригади на сході країни.
 
 
Джип від кіровоградського благодійника невдовзі відправиться на фронт
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований