16 квітня 2024, вівторок

Кoгo з успішних людей Кірoвoградщини вважають бажаними нареченими (ФOТO)

Весільна метушня – те, чого чекають дівчата, і чого не можуть терпіти чоловіки. Для кожного бути нареченим, або нареченою – це відповідальний момент. Жінки часто фантазують і уявляють яким буде їх принц на білому коні, а чоловіки впевнено знають, якою буде майбутня мати його дітей… В цей час вони активно будують кар’єру, їздять відпочивати, займаються спортом і багато чого іншого, і ніхто з них навіть не підозрює коли знайде ту саму, котру назве другою половинкою.

В наш час дуже часто успішні, активні та відомі особистості не поспішають одягати обручку на підмізинний палець, що говорить скоріше не про перебірливість, а про їхню постійну зайнятість. Завидні холостяки та холостячки є не лише на сторінках журналу “Forbes”, а і у нашій рідній Кіровоградщині. Редакція сайту Златопіль провела опитування серед кропивничан та жителів області, кого з місцевих потенційних холостяків та холостячок вони вважають завидними нареченими і склала до Дня закоханих ТОП-14.

Отже почнемо з чоловіків….

1. Загадкова особистість, яка заворожує своїм поглядом всіх жінок міськради і не тільки. Андрій Лейбенко – помічник міського голови Кропивницького, нареченою якого мріє стати кожна жінка, чиє серце вільне. Розумний, елегантний, галантний і надзвичайно імпозантний чоловік, поряд з яким хотіла б прокидатися більша половина прекрасної статі.

В сучасному світі для Кропивнцького він як Олег Винник, за яким жінки готові піти на край світу. Згідно його сторінки в соцмережі, він має пристойну роботу, активно проводить вільний час, подорожує і дуже любить тварин. Його персона для більшості жінок уособлює ідеального чоловіка.

2. Молодий, привабливий, перспективний, загадковий, цілеспрямований та впевнений в собі заступник голови Кіровоградської обласної організації партії “Батьківщина” Андрій Табачук. Він має гарне почуття гумору, завжди знайде про що поговорити, може підбадьорити і протягнути руку допомоги у разі необхідності.

У досить молодому віці Андрій вже має значні успіхи у кар’єрі впевнено може позмагатися на дебатах з будь-яким політиком. Можна не вагаючись говорити, що лідерські якості та амбітність Андрія у майбутньому, можуть привести його до президентського крісла.

3. Політолог, тренер, телеведучий і завидний кавалер Кропивницького – Максим Несвітайлов. Йому лише 22, але він вже встиг стати мрією багатьох дівчат. Місцевий мачо, з прекрасним почуттям гумору, фотогенічним обличчям і політичними амбіціями.

Максима можна охарактеризувати як енерджайзера, який встигає все і скрізь… Поки одні гортають стрічку новин, він у ній активно агітує за свою кандидатуру в Президенти. Поки це лише жарти з його боку, але хто зна…

4. Заступник директора з навчально-виховної роботи в Науковому ліцеї м. Кропивницький, а нині більш відомий як food-блогер, Володимир Вященко. Його персона уособлює чимало талантів. Володимир встигає викладати в ліцеї, радувати жіночу половину Кропивнцького своєю присутністю на телеекранах, багато подорожує, вміє готувати, а також впевнено може позмагатися в “Танцях з зірками”.

Його особистість підкреслює стильний образ, креативне мислення, запальний характер та непередбачувана фантазія. Володимир як молодий Бред Пітт, з яким кожна жінка хоче стати Анджеліною Джолі.

5. Вокаліст, музикант, двічі учасник Ліги Сміху в складі команд «Маленький Париж» і збірної вірмен України “Джан”, фіналіст “Голосу країни!” Геворг Месропян, якого всі краще знають як Гіві.

Його запальний характер, відмінне почуття гумору і дивовижний голос вже встиг полонити серця тисячі жінок… Але поки його серце досі вільне. Поряд з ним у жінок пришвидшується пульс, адже як можна встояти перед таким “гарячим”, привабливим та спокусливим чоловіком.

6. Головний редактор проекту “Слух” (проект про нові пісні, артистів, концерти, лайфстайли та емоції. Про те, що на слуху у музиці та за її лаштунками), ведучий минулорічних “Щоденників Євробачення” Максим Сердюк.

Його харизматичність змушує жінок по той бік екрану мріяти про зустріч з ним. Віідмінне почуття гумору цього пана, бездоганний смак, заворожуючий погляд не дають можливості встояти навіть найвідомішим зіркам шоу-бізу.

7. Хлопець, який встиг стати “завидним кавалером” за короткий час. Донедавна його ім’я було відоме у вузьких колах, зараз же вся країна тримає за нього кулаки – це Ado KHAYAT’а, всім відомий як музикант, учасник Голосу країни, а також Нацвідбору Євробачення 2019.

Всього лише за декілька днів його голос встиг підкорити мільйони слухачів, а для зустрічі з ним прекрасна половина жіночої статі готова їхати за сотні кілометрів. Його елегантний смак та яскрава зовнішність не можуть залишити байдужими дівочі серця.

Привабливі, милі, яскраві, жіночні, але разом з тим успішні та ділові, з гострим розумом та почуттям гумору – такі вони, найзавидніші холостячки Кіровоградщини.

1. Вродлива, розумна, приваблива і розкішна – директор ТОВ “Центрмедіаком” Ірина Коваленко зводить з розуму всіх чоловіків не лише у Кропивницькому, а і за його межами . Її вишуканість настільки зачаровує чоловіків, що вони просто втрачають мову, а загадковий погляд змушує не помічати все що відбувається навколо. Незважаючи на досконалість, Ірина не дає можливості собі перепочити, постіійно працюючи над власним саморозвитком, здобуваючи чергову освіту та вдосконалюючи навички у різних сферах науки.

2. Загадкова, вишукана, розумна і приваблива – такою можна описати прес-секретаря Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Катерину Ободовську.

За її плечима сотні проведених прес-конференцій, тисячі фотографій і мільйони запитань від журналістів. Її ніжність та таємничість полононить чоловіків, а кмітливість та професіоналізм викликає повагу колег.

3. Ніжність, спокусливість та енергетика змушують чоловіків мріяти просто постояти поруч з нею, освідченість, креативність та професіоналізм змушує колег наслідувати її приклад, а її вміння спілкуватися та зачаровувати притягують. Так можна описати Олену Сідорову – журналістку, яка написала тисячі матеріалів. А ще ця дівчина має неперевершене почуття гумору.

4. Помічник народного депутата, політолог і просто популярна персона – Ганна Трушевич, яка не лише прекрасна дівчина, яка затримує на собі погляд чоловіків, а ще й професіонал своє справи. Ганна розумна, цікава, відповідальна особистіть, але разом з тим чарівна пані, яка володіє неперевершеним шармом.

5. Весела, непосидюча, ерудована, приваблива і таємнича – Олександра Крикун. Вона вже встигла розсмішити тисячі людей, а найвідоміші коміки країни Володимир Зеленський та Євген Кошовий зачарувавшись нею віддали свої гроші у відомому шоу.

Вона встигає не лише проводити стендапи, виступати на сцені, але й професійно ділиться своїми вміннями з підростаючим поколінням. На перший погляд ця ніжна і тендітна дівчина, дуже скромна і сором’язлива, але коли вона починає говорити, то змушує плакати чоловіків… Звичайно ж від сміху, адже її почуттю гумору може позаздрити кожен.

6. Вишукана, ефектна, життєрадісна та грайлива – такою можна описати Олесандру Сухенко. В її об’єктив мріє попасти кожен чоловік. І це не заради того, аби отримати дивовижні кадри, які професійно створює ця прекрасна дівчина, а лише, щоб просто завоювати її чарівний погляд. 

Вона не лише вміло володіє фотоапаратом, а ще й професійно веде свою сторінку в Інстаграм. З кожним днем кількість її підписників тільки збільшується: дівчата захоплюються і заздрять, а чоловіки мліють і мріють, аби ця дивовижна персона звернула на них увагу.  А ще ця творча пані займається науковою діяльністю на улюбленому факультеті.

Акторка, тьютор в альтернативній школі, танцюристка чарівлива і шалена  дівчина – енерджайзер Алевтина Стороженко.

Креативна і трохи божевільна, спокуслива і ерудована, неймовірно вродлива і ніжна. Вона наскільки різностороння, що її друзі дивуються звідки у неї стільки енергії та творчих ідей. Улюблені квіти Алі – це повідомлення, написані без помилок.

Готуючи матеріал, журналісти брали до уваги запропонованих читачами персон, які не перебувають в офіційному шлюбі. І, якщо у цих популярних холостяків та холостячок є на прикметі друга половинка, то вона не образиться, а лише пишатиметься, а можливо навіть відважиться на рішучий крок і зробить пропозицію руки та серця. Адже сьогодні такий день, коли навіть сам Валентин допоможе отримати у відповідь “Так”.

Al.Kopshen

Кoгo з успішних людей Кірoвoградщини вважають бажаними нареченими (ФOТO)
10 голос[ів]

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований