01 жовтня 2024, вівторок

3-D принтер та інші наукові досягнення у Кіровоградському НТУ (ФОТО)

Сьогодні, 16 квітня, у Кіровоградському національному технічному університеті відбулася науково-практична конференція «День науки -2015», присвячена 100-річчю від дня народження двічі Героя Соціалістичної праці, заслуженого механізатора та аграрія України Олександра Гіталова, пише кореспондент Златополя.
Конференцію розпочали виставкою науково-технічних досягнень студентів та науковців університету, після чого у актовій залі з вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови ОДА Сергій Коваленко, заступник голови обласної ради Іван Владов, член сільськогосподарської ради Олександр Сергатий.
[widgetkit id=459]
Свої наукові досягнення представляли, зокрема, факультет автоматики та енергетики, кафедра загального землеробства, факультет сільськогосподарського машинобудування, факультет проектування та експлуатації машин, механіко-технологічний факультет факультет та інші. Проте, найбільшу кількість оглядачів навколо себе зібрала, “Металорізальні верстати та системи”котрі презентували « 3D принтер».
 
 
Як розповів кореспонденту Златополя керівник проекту, доктор технічних наук Андрій Кириченко, на розробку принтера загалом було витрачено близько 10 тис гривень, частину деталей замовляли у Китаї. В середньому, на виготовлення маленької пластикової вазочки витрачається близько 1- 1,5 годин. Запрограмувати принтер можна на будь-який виріб.
3-D принтер та інші наукові досягнення у Кіровоградському НТУ (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований