18 травня 2024, субота

На Кіровоградщині затримали подружжя наркоторговців

На Кіровоградщині затримали подружжя, яке займалося збутом наркотиків. За скоєне правопорушникам загрожує до десяти років за гратами з конфіскацією майна, повідомили Златополю в СЗГ УМВС України в Кіровогралській області.
 
36-річну жительку Олександрії та її 36-річного співмешканця правоохоронці затримали та вилучили у них 1.6 мл. психотропної рідини.
Окрім цього, під час санкціонованого обшуку домоволодіння правопорушників, правоохоронці вилучили близько 20 г. коноплі, два десятки шприців із залишками рідини, пристрій для виготовлення наркотичної речовини та саморобний бульбулятор.
По даних фактах слідчим відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та частиною 2 статті 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» КК України.
На Кіровоградщині затримали подружжя наркоторговців
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований