07 травня 2024, вівторок

“Батьківщина”: податок на пенсії необхідно скасувати

Лідер фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко виступає за скасування 15-відсоткового податку на пенсії  працюючим пенсіонерам. Про це йдеться на офіційному сайті Юлії Тимошенко.
 
 
Я подала персонально такий законопроект, і нам треба цю ганьбу країни, цей податок на пенсії просто прибрати. Це аморально, низько і ганебно. І воно не додає стабільності країні, а руйнує її”, – заявила Юлія Тимошенко сьогодні в ефірі програми “Шустер live” на телеканалі “112 Україна”.
 
За її словами, у держави є достатньо коштів для фінансування цих видатків. “Ми порахували, скільки профіциту в бюджеті, скільки на казначейському рахунку грошей, як сьогодні йде процес фінансування всіх видатків, я можу вам професійно, як екс-прем’єр-міністр сказати, що сьогодні є всі фінансові підстави скасувати податок на пенсії”, – пояснила лідер фракції “Батьківщина”.
Юлія Тимошенко зазначила, що ініціюватиме терміновий розгляд цього питання в парламенті. “І будемо наполягати, щоб ми розглянули цей закон. Сорок сім доларів в місяць – це середня, не мінімальна пенсія, це в сімнадцять разів нижче, ніж в європейських країнах. Треба це припиняти”, – наголосила лідер фракції “Батьківщина”.
“Батьківщина”: податок на пенсії необхідно скасувати
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований