18 травня 2024, субота

На Кіровоградщину завітали гості-художники з Одеси

Вже традиційно галерея «Єлисаветград» та її власник Микола Цуканов презентують цікавий та вельми пізнавальний художній проект – Світловодський пленер. Саме задля проведення даного заходу до Кіровограда з’їхались представники одеської художньої школи на чолі з Анатолієм Горбенком – головою Спілки художників Одеської області. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
 
Окрім того приїхав на представлення пленеру й Василь Мірошниченко – голова Спілки художників Дніпропетровської області, котрий прийматиме в одеситів естафету по представленні у нашому місті художнього десанту тепер вже з Дніпропетровщини. За задумом ініціаторів заходу пленер стартує в Світловодську котрий по праву носить звання одного з туристичних центрів Кіровоградської області. Протягом 10 днів приїзді художники та місцеві майстри творитимуть свої роботи під впливом пейзажів та індустріальних картин Кіровоградщини.
Початок плетену художники відзначили відкриттям виставки «Одеса – джерело натхнення», до створення котрої долучились гості Світловодського пленеру.
                                                                                        

На Кіровоградщину завітали гості-художники з Одеси
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований