18 травня 2024, субота

Кіровоградський обласний госпіталь отримав нове медичне обладнання (ФОТО)

У вівторок, 28-го квітня Кіровоградський обласний госпіталь отримав першу частину обладнання, що було куплене за кошти, зібрані під час Шостого Великоднього Благодійного Аукціону, про це Златополю повідомили організатори Аукціону.
 
Аукціон проходить щороку у Кіровограді – напередодні Великодня – і організовують та проводять його обласний художній музей та медіа-група «весь Кіровоград». Цього року на аукціон зібрали 40 лотів та запросили понад сімдесят гостей, які придбали квитки і картини, зробивши таким чином благодійну пожертву у розмірі 360 тисяч гривень.
За рішенням керівництва та персоналу госпіталю зібрані кошти вже витрачені на першу частину обладнання – Оргкомітет акції закупив у компаній «Медпромсервіс» (Полтава) та «Радмир» (Харків) таке обладнання, як діатермокоагулятор, відсмоктувач медичний універсальний, апарат для мікрохвильової терапії, ректоскоп зі світодіодним волокном, стоматологічну установку «Віоладент-К», а також набір хірургічного інструментарію.
Урочиста передача обладнання за участі представників преси, благодійників, працівників та пацієнтів госпіталю, а також представників вітчизняних компаній-виробників обладнання відбулася в актовій залі медичного закладу. Головний лікар госпіталю Геннадій Сябренко вручив подяки всім, хто долучився до доброї справи, а директор обласного художнього музею Тетяна Ткаченко у свою чергу відзначила грамотами тих, хто брав участь в аукціоні.
Після купівлі згаданого обладнання, у «скарбничці» організаторів Аукціону залишаються ще кошти (загалом 4 400 доларів США), на які планується придбати обладнання в Ізраїлі. Наразі йдуть перемовини – у тому числі за участі представників української діаспори, – щоб отримати знижку на обладнання.
Контактні телефони учасників передачі обладнання: 
1) Тетяна Олександрівна Ткаченко – директор Кіровоградського обласного художнього музею, телефон: (0522) 24-56-81, 22-36-98
2) Геннадій Петрович Сябренко – головний лікар Кіровоградського обласного госпіталю, телефон: (0522) 34-11-30, факс 34-11-44.
Кіровоградський обласний госпіталь отримав нове медичне обладнання (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований