18 травня 2024, субота

Кіровоградські рятувальники ліквідували пожежу у будинку та знешкодили боєприпаси

З 28 по 29 квітня надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало, про це Златополю повідомили у прес-службі УДСНС України в Кіровоградській області.
 
Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
м. Мала Виска: виникла пожежа 6 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – необережне поводження господаря з вогнем при спалюванні сміття. Врятовано господарчу споруду та гараж.
Кіровоградський р-н, Високобайрацька с/р: виникла пожежа 200 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Олександрія, Кременчуцьке шосе: виникла пожежа 200 м2 сміття на відкритій території. Причина – самозаймання речовин та матеріалів.
Новоукраїнський р-н, с. Звірове: виникла пожежа 0,5 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
м. Олександрія: виникла пожежа 0,3 м2 балконної рами на сьомому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Гайворонський р-н, с. Хащувате: виникла пожежа 4,5 м2 покрівлі літньої кухні та 12 м2 господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється. Врятовано житловий будинок та літню кухню.
м. Кіровоград: виявлено вибухонебезпечні предмети часів ВВв, а саме: 76 мм артснаряд – 2 од. Знешкодження виявлених боєприпасів групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області заплановано на 29 квітня.
 
Кіровоградські рятувальники ліквідували пожежу у будинку та знешкодили боєприпаси
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований