05 травня 2024, неділя

У Кіровограді відбувся конкурс на найкрасивішу степовичку (ФОТО)

28 квітня, у Кіровоградському академічному українському музично-драматичному театрі імені М. Л. Кропивницького відбувся гала-концерт десятого ювілейного фестивалю-конкурсу краси і таланту “Степова красуня 2015”. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
 
Вже 10й рік поспіль фестиваль-конкурс “Степова красуня” надає можливість розкривати юні таланти. Найвродливіші дівчата нашої області, та учасниці-гості з інших міст змагаються за звання найвродливішої. Конкурс проходить у декілька етапів. Найпершим є вихід дівчат у народному костюмі. Далі вихід у авангардному костюмі “Фантазії природи” – “Багатство степового краю”, де учасниці проявляли свою фантазію і готували костюми шаленої бджілки, володарки степу, скарбниці скіфів або срібної роси. Останнім був вихід красунь у надзвичайно шикарних вечірніх сукнях. Окрім дефіле дівчата записували відеофайл, де у віршованій формі мали розповісти у себе. Також у рамках фестивалю було проведено Всеукраїнський конкурс дизайнерської майстерності та театрів мод “Барвистий край”, у якому взяли участь дитячий театр мод “Ольга”, директором якого є Вікторія Вагжанова, молодий дизайнер Тетяна Педорук та її колекція “Чорне та Біле” та колекція “Spring print” студентів університету культури та мистецтв Тетяни Краснощок, Анастасії Царенко та Вікторії Дубчак. 
Творчий вечір проводили Віталій Слюсаренко та Валерія Куделя, переможниця “Степової красуні 2009”, юна пара ведучих Даня Агзамов та Анастасія Онул. Своїми виступами розважали глядачів клуб спортивно-бального танцю “Оліпм”, народний художній колектив хореографічний ансамбль “Росинка” та Дар’я Нікітіна, солістка та переможниця конкурсу “Степова красуня 2014”. 
 
І вікова категорія 4-5 років:
Степова красуня – Бєлова Дарина
І віце Степова красуня – Проценко Олександра
ІІ віце Степова красуня – Бурко Анна
ІІ віце Степова красуня – Стрижнева Софія
 
ІІ вікова категорія 6-7 років:
Степова красуня – Тіханович Каріна
І віце Степова красуня – Павлова Катерина
І віце Степова красуня – Павлова Софія
ІІ – віце Степова красуня – Бендера Анастасія
ІІІ віце Степова красуня – Голованова Анастасія
 
ІІІ вікова категорія 9-10 років:
Степова красуня – Ступак Анна
І віце Степова красуня – Ткачова Анастасія
ІІ віце Степова красуня – Залевська Кристина
ІІІ віце Степова красуня – Сафронова Анастасія
 
ІV вікова категорія 12-15 років:
Степова красуня – Ковальчук Вікторія
І віце Степова красуня – Романюк Світлана
ІІ віце Степова красуня – Васильєва Карина
ІІІ віце Степова красуня – Мороз Анастасія
Перлина степового краю – Хоменко Катерина
 
Найголовнішу нагороду, а саме Гран-прі конкурсу «Степова красуня 2015» отримала Пшиченко Марина з міста Кіровоград. Дівчатам було подаровано величезну кількість подарунків, призів від спонсорів заходу, путівки у табори, запрошення на інші проекти конкурсів краси та пкомпліменти від маленького Никити, який вручав дівчатам квіти та роздавав поцілунки. 
У Кіровограді відбувся конкурс на найкрасивішу степовичку (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований