05 травня 2024, неділя

На Кіровоградщині юнак наклав на себе руки, зістрибнувши з вежі

У ніч на середу, 29 квітня, молодий хлопець заліз на вежу мобільного зв’язку в селищі Пантаївці, що на Кіровоградщині та зістрибнувши з неї розбився на смерть, пише Моя Олександрія.
 
Вранці, до міліції зателефонувала мешканка селища та повідомила, що поруч з вежею виявила бездиханне тіло місцевого хлопця, 1995 року народження.
Висота вежі близько 60 метрів, територія, на якій вона встановлена, огороджена парканом. При падінні хлопець впав на паркан і розпоров собі пах.
Як попередньо встановили правоохоронці, напередодні у чоловіка виникло нерозуміння з 16-річною дівчиною, яка недавно народила йому дитину. Конфлікт скінчився погрозами дівчини не давати хлопцеві можливості бачити свою дитину.
Ввечері,28 квітня чоловік дзвонив своєму командиру у Кіровоград, де служить за контрактом, а зараз перебуває у відпустці вдома. У розмові він підкреслив намір звести рахунки з життям після конфлікту з дівчиною.
Вежа стільникового зв’язку в Пантаївці була для хлопця знайома. Раніше він підіймався на неї, щоб повісити прапор України.
На Кіровоградщині юнак наклав на себе руки, зістрибнувши з вежі
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований