25 квітня 2024, четвер

У Кіровограді відкрили новий пішохідний міст через Інгул (ФОТО)

Діти, кульки, посадовці і звичайно ж причина велелюдного зібрання – міст, котрий в народі вже охрестили «золотим». Цього дня одначе міст мав дещо інше забарвлення – жовто-блакитне, що дещо відволікало від тих недопрацьовок котрі все ж мали місце на офіційному відкритті. Одначе не будемо відволікатись на недоліки, адже їх пообіцяли виправити вже найближчим часом, а зосередимось на плюсах даного проекту, котрий безсумнівно спростить життя багатьом кіровоградцям, котрі проживають в районі вулиці Пушкіна, пише кореспондент Златополя.
На відкритті мосту секретар міськради Іван Марковський підкреслив, що це лише початок і на досягнутому місцева влада  зупинятись не збирається. «Вже на сьогодні є шість місць де конче необхідні подібні пішохідні мости і я запевняю, що ми побудуємо їх усі. Окрім того зараз ми проводимо розчищення обвідного каналу навколо Козачого острову, котре буде завершено вже за два місяці. Тож якщо нам ніщо не завадить вже невдовзі ми розпочнемо розроблення проекту та будівництво на території острову аквапарку», – повідомив посадовець.
Що ж до самого мосту, то дана 28 метрова конструкція, вага котрої складає більше 20 тонн., за задумом інженерів має прослужити не менше ста років та витримати одночасне перебування на ньому до 500 осіб. Користь же від нього кіровоградці можуть оцінити вже сьогодні.
 
У Кіровограді відкрили новий пішохідний міст через Інгул (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований