23 квітня 2024, вівторок

Абітурієнтам з Олександрівки презентували професійно-технічні навчальні заклади обласного центру

Для вихованців Олександрівського навчально-виховного комплексу № 2 районним центром зайнятості була проведена презентація професійно-технічних навчальних закладів міста Кіровограда, про це Златополю повідомили у прес-службі Кіровоградського обласного центру зайнятості.
 
Питання, яку професію здобувати та який навчальний заклад обрати цікавить випускників шкіл. Хтось при цьому повторює вибір батьків, хтось хоче самостійно обирати професійний шлях, але більшість майбутніх абітурієнтів довго не може визначитися зі сферою майбутньої трудової діяльності. 
З метою визначення професійної спрямованості, орієнтації у світі професій, визначення складових формули вдалого професійного вибору, Олександрівським районним центром зайнятості була проведена презентація професійно-технічних навчальних закладів міста Кіровограда для вихованців міського навчально-виховного комплексу № 2.  
У ході презентації майбутніх абітурієнтів поінформовано, зокрема, про професії (спеціальності), за якими здійснюється підготовка фахівців, умови вступу, специфіку навчання та ін. Випускники мали нагоду особисто поспілкуватись з представниками навчальних закладів та отримати відповіді на запитання, що їх цікавлять. Фахівці районного центру зайнятості ознайомили учнів із вимогами та особливостями сучасного ринку праці; надавали поради щодо уникнення помилок при виборі професії, що обумовлює обов’язкове врахування власних інтересів, нахилів, здібностей та потреби ринку праці. 
Крім цього, школярі отримали інформацію про послуги, що надає служба зайнятості, її можливості щодо сприяння працевлаштуванню молоді. За словами випускників, почерпнувши із заходу для себе багато корисного, вони переконалися, що підходити до вибору професії потрібно комплексно, зважуючи всі «за» та «проти».
 
Абітурієнтам з Олександрівки презентували професійно-технічні навчальні заклади обласного центру
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований