19 квітня 2024, п’ятниця

У Кіровограді ремонтуватимуть дороги

Першочерговим завданням міської влади на травень поточного року буде благоустрій території Кіровограда і ремонт міських доріг. На цьому наголосив секретар міської ради Іван Марковський під час наради з керівниками виконавчих органів сьогодні, 5 травня, пише офіційний сайт міської ради.
– Усі комунальні служби впроджовж травня мають працювати без вихідних, – поставив завдання Головному правлінню ЖКГ Іван Марковський. – У першу чергу, мають бути прибрані і благоустроєні усі пам’ятні місця, пов’язані із відзначенням 70-ої річниці Великої Перемоги. Паралельно необхідно продовжити роботи із благоустрою прибудинкових територій та розпочати ремонтні роботи дорожнього покриття там, де не немає потреби проводити тендери.
Поточний ремонт доріг у Кіровограді вже розпочався, у свою чергу прозвітував начальник профільного управління Олександр Хачатурян. Ремонтна бригада працює по вулиця Антонова. Загалом, в обласному центрі поточні ремонти 17 доріг будуть проводитися без тендерних процедур і вже укладено 10 договорів з підрядними організаціями. На цих вулицях, як і на 30 об’єктах внутрішньодворових територій роботи розпочнуться найближчим часом. У той же час Олександр Хачатурян відзначив, що тендери на проведення поточних ремонтів ще 23 вулиць та на виконання капітальних ремонтів дорожнього покриття наразі тривають і закінчаться у червні поточного року.
У Кіровограді ремонтуватимуть дороги
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований