28 квітня 2024, неділя

Кіровоградщина: районний центр зайнятості провів семінар з працевлаштування для молоді

У Новгородківському районному центрі зайнятості для безробітної молоді пройшов День інформації, у рамках якого відбулися інформаційні та консультаційні заходи. Про це Златополю повідомили у прес-службі Кіровоградського обласного центру зайнятості.
 
Так, проведено інформаційні семінари різноманітного тематичного спрямування. Зокрема, під час семінару із загальних питань зайнятості населення та стану ринку праці, учасники заходу отримали інформацію про соціальні послуги, що надає служба, а саме: працевлаштування на існуючі та новостворені робочі місця, професійне навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації, у т.ч. шляхом стажування безпосередньо на робочому місці, можливості тимчасової зайнятості тощо.  
У ході семінару «Особливості зайнятості молоді» увагу присутніх було акцентовано на перевагах легальної  зайнятості, особливо в умовах сучасного ринку праці, шляхах подолання перешкод при працевлаштуванні. Разом з фахівцями районного центру зайнятості учасники семінару складали план досягнення цілей щодо побудови кар’єри.
Молодь, що брала участь у семінарі з техніки пошуку роботи набувала навичок самопрезентації, успішного проходження співбесіди з роботодавцем, а також отримала відповідні консультації та поради. Присутніх поінформували й про джерела пошуку підходящої роботи, у т.ч. із використанням сучасних мобільних методів інформування (система автодозвону, мобільні сервіси, надсилання SMS-повідомлень з вакансіями, регіональний wеb-портал, Інтернет-портал «Труд»), та помилки, яких при цьому найчастіше припускаються. 
Змістовим елементом Дня інформації стало функціонування різноманітних консультпунктів, у т.ч. з юридичних, профорієнтаційних та інших питань, пов’язаних з працевлаштуванням.Крім цього, дівчата та юнаки отримали поради щодо перших кроків у напрямку побудови професійної кар’єри.
Кіровоградщина: районний центр зайнятості провів семінар з працевлаштування для молоді
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований